4-5 грудня 2021 розпочинаємо набір в нову навчальну групу! Шановні колеги: психологи, психіатри, студенти спеціальності «психологія»! Запрошуємо до участі всіх, хто прагне професійного зростання, бажає пїзнати глибини своєї особистості, відкритий до психотерапевтичних знань та досвіду.

Кататимно-імагінативна психотерапія — сучасний психодинамічний метод, специфікою якого є робота зі сновидіннями наяву. Він застосовується при багатьох формах психоневрозів і неврозів характеру, психосоматичних захворювань; з клієнтами, які мають складнощі з доступом до власних емоційних станів, ефективний в роботі з дітьми і підлітками.

Програма теоретико-методичної частини підготовки розрахована на 300 академічних годин, з яких теоретико-методичні семінари – 260 годин, колоквіуми – 40 годин.

Навчання проводитимуть:

Людмила Гребінь — психолог, психотерапевт, доцент Українського національного співтовариства дослідження та розвитку кататимно-імагінативної психотерапії (УНС ДР КІП), супервізор Української спілки психотерапевтів (УСП) та УНС ДР КІП, співголова секції кататимно-імагінативної психотерапії Української спілки психотерапевтів (УСП), старший науковий співробітник лабораторії консультативної психології та психотерапії Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України. Зоя Кісарчук — кандидат психологічних наук, психолог, психотерапевт, психоаналітик (ECPP), доцент Міжнародного товариства кататимного переживання образів та імагінативних методів в психотерапії та психології (IGKB), супервізор Української спілки психотерапевтів (УСП) та УНС ДР КІП, завідувачка лабораторії консультативної психології та психотерапії Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України.

  Гелена Лазос — кандидат психологічних наук, психолог, психотерапевт Міжнародного товариства кататимного переживання образів та імагінативних методів в психотерапії та психології (IGKB), психоаналітик (ECPP), навчальний терапевт Українського національного співтовариства дослідження і розвитку кататимно-імагінативної психотерапії (УНС ДР КІП), старший науковий співробітник лабораторії консультативної психології та психотерапії Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України.  

Яніна Омельченко — кандидат психологічних наук, психолог, психотерапевт, навчальний терапевт Міжнародного товариства кататимного переживання образів та імагінативних методів в психотерапії та психології (IGKB), навчальний терапевт Українського національного співтовариства дослідження і розвитку кататимно-імагінативної психотерапії (УНС ДР КІП), провідний науковий співробітник лабораторії консультативної психології та психотерапії Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України.  

4-5 грудня 2021 Ви зможете познайомитись з методом на семінарі «Вступ до кататимно-імагнативної психотерапії». Місце проведення – платформа Zoom. До участі запрошуються спеціалісти, які мають базову вищу гуманітарну освіту (психологія, медицина, соціологія та ін.) або студенти вказаних спеціальностей.

Регістрація за посиланням

Запис за телефоном: (067) 127 61 12 – Цуканова Тетяна